relax tone selülit giderici yağ yakici zayiflama ve masaj aleti

5 Başlıklar Spin Vücut Masajı Relax Spin Ton 3D Elektrikli Tam Vücut Zayıflama Masajı Rulo Selülit Masajı Akıllı Cihaz Sıcak


1) Kas masajı makinesi, sıkı kasları, ağrıları ve sert sırtları rahatlatmaya, sıkı yumuşak dokuyu gevşetmeye ve vücudun genel sağlığını iyileştirmeye yardımcı olur. Derin doku masaj tabancası, darbeyle kan dolaşımını hızlandırır ve egzersiz sonrası oluşan laktik asidi hızla yenerek kas iyileşme süresini büyük ölçüde kısaltır.
2) Derin doku masajı ayaklarda, baldırlarda, omuzlarda, boyunda, sırtta, kaslarda, kollarda ve bacaklarda ağrıyı rahatlatmaya ve hafifletmeye yardımcı olabilir.
3) Uzun süre tutuş için yüksek kaliteli aşındırıcı malzeme tutacağı, kaymaz, ter geçirmez ve rahat kullanır. Ayrıca, masaj tabancasının gövdesinde bir gösterge vardır, bu nedenle elektrik kesintileri konusunda endişelenmenize gerek yoktur.
4) Masaj, evde, ofiste ve her yerde kullanım için taşınabilir. Güçlü ve çok yönlü olan bu vurmalı masaj aletinin yerleşik şarj edilebilir pili uzun ömürlüdür


Özellik 1: Kas ağrınızı hafifletmek için doğru ve uygun miktarda baskı almanıza izin verin.
Özellik 2: Yoğunluk, ihtiyaçlarınıza ve tedavi edilecek vücut bölümlerine uyacak şekilde sürekli olarak ayarlanabilir.
Özellik 3: Masaj, kas gerginliğini, stresi azaltmak ve kan dolaşımını teşvik etmek için kullanılabilir.
Özellik 4: Ağrıları etkili bir şekilde gidermek.Hastalar, yaşlılar, ev hanımları, ofis çalışanları, öğrenciler, egzersiz sonrası insanlar için, aynı zamanda servikal omurga, sırt, bel ve bacak ağrısı olan kişiler için uygundur; yorgunluk, gerginlik, düşük bağışıklık vb.
Özellik 5: Evde yoğun bir işten sonra veya arabada uzun bir sürüş yaptıktan sonra derin bir masaj terapisi alabilir, her zaman ve her yerde özel bir masajın keyfini çıkarabilirsiniz.
Özellik 6: Doğum günü hediyeleri, Babalar Günü hediyeleri, Anneler Günü hediyeleri, yıldönümü hediyeleri, Noel hediyeleri, Sevgililer Günü hediyeleri vb. İçin idealdir.




Yorum Gönder

0 Yorumlar