Ultrasoni̇c Köpek Kovucu ve Eğitici Cihaz

Ultrasoni̇c Köpek Kovucu ve Eğitici Cihaz
Ultrasonik Köpeklerden Korunma Cihazı Köpek Savar Köpek Kovucu Köpek Kaçirici
köpek eğitmede de yaygın olarak kullanılmaktadır. Küçük bir örnekle açıklamak gerekirse; örneğin o an köpeğinizin bulunmasını istemediğiniz bir alan var diyelim, uzaklaştırmak istediğiniz alana doğru birkaç saniye basılı tuttuğunuzda, köpeğiniz oraya her gidişinde o sesi duyacağına inanarak bir daha gitmek istemeyecektir. Çözüm bu kadar basit.


Ultrasonik Köpek Savar
Yalnızca köpeklerin duyabileceği 500 desibel gücündeki ses çıkışıyla onları sizden uzak tutacaktır.

Köpek Kovucu Cihaz, Köpek Kovucu Fiyatları
Arasındaki uygun fiyat avantajıyla da, tercih edilebilirliğini üst seviyelere çıkarıyor.






Köpekten Korunma Cihazı
Bilhassa doğa yürüyüşlerine, ava gidenlerin oldukça rağbet ettiği bir üründür. Kendilerini doğadaki her tehlikeye karşı korumak durumunda olduklarından, bu yola başvurmalarını çok doğal karşılamak gerekir. Bir diğer güzel yanı ise fener özelliği. Bu sayede ledli flash olarak da size büyük yardımı dokunacak. Kemerinize takın ve kullanmaya başlayın. Tedbirli olmak her zaman büyük bir artı sağlar.

Biz sürekli köpeklere dair konuştuk ama kediler üzerindeki etkisi de kanıtlanmış bir üründür. Aynı şekilde kedilerden korkan Kaçırmayız’cılar da rahatlıkla bu ürünümüzden faydalanabilirler. Madem korkularınızın üzerine gidemiyorsunuz, kimseye zarar vermeden kendinizden uzaklaştırma fırsatını sakın kaçırmayın! 




Yorum Gönder

0 Yorumlar