Yalnız Kadınların Bıktığı Sorulara Pratik Cevaplar

– Size sürekli biyolojik saat uyarısı mı yapıyorlar. Onlara çocuk yapmanın marketten alınacaklar listesi gibi bir şey olmadığını, ruhun hazır olmasıyla ilgili bir şey olduğunu hatırlatın. Her canlının biricik olduğunu ve sizin yapacağınız planlarla değil dünyaya geleceği zamanı kendisinin seçeceğini söyleyin.


– Yeterince flört etmediğinizi mi söylüyorlar. Kalbinizi de bedeninizi de yeterince tanıdığınızı belirtip yemeğe çıkıp saatlerce vakit geçirmeden de neyin size yakın olduğunu anlayabileceğinizi söyleyin. Her öptümüz kurbağa prense dönüşecek değil ya bizim de sezgilerimiz var.

– Hayatınızda odaklandığınız başka şeyleri gündeme getirip –kariyer olur, kitap olur, kedi, köpek olur- bunlara zaman ayıracağınıza aşkı düşünmenizi mi söylüyorlar. Hiç aldırmayın. Beyaz atlı prens kapıda bekliyor da siz mi bir dakika kitabın bu bölümünü bitireyim dediniz sanki. Aşk geldiğinde zaten bir bakmışsınız yola çıkmışsınız bile.

– Çok iyi dost olduğunuz, kardeşinizden farklı görmediğiniz adamlar için neden bir denemiyorsun diye dırdır mı ediyorlar. Hiç kulak asmayın. “Denemek” her şeyden önce hem kendinize hem karşınızdakine saygısızlıktır. Herkesin bir kalbi var canım. Onlara dostluğunuzun yalnız kalmamak adına harcanmayacak kadar değerli bir şey olduğunu söyleyin.

– Hiçbir şey yapmadığınızı, bir dışarı çıksanız hemen oralarda bir yerde sizibeklediğini mi söylüyorlar. Aldırmayın. O aşk sizi bulacaksa pijamanızla çöpü çıkardığınızda da bulur. O kişiyse bile o gün sizi bulmayacaksa en güzelelbisenizle en kalabalık yerde bile bulmaz.

Velhasıl kendinize, inanın, aşka inanın, gelecek güzel günlere inanın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar