Wet n Wild - Bare It All Ruj

Kozmetik ile ilgilenen herkes sanırım artık Wet n Wild markasını ve bu markanın meşhur olan ürünlerini biliyordur sanırım. Wet n Wild ruj denilince akla gelen ilk ruj sanırım Bare It All sanırım. Wet n wild'ın böyle karaborsaya düşen bazı ürünleri var. İndirim olmasa bile standlarda bulmak imkansız. Ben Bare It All ruju tek seferde bularak ne kadar şanslı olduğumu göstermiş bulunuyorum. Gelelim ruj ile ilgili yorumlarıma; 

bare it all ruj

Bu serinin bütün rujları aslında çok güzeller. Ancak tabii her güzelin bir kusuru olurmuş. Fotoğrafta açıkça görebiliyorsunuz sanırım ne kusuru olduğunu. Özellikle temizlemedim fotoğrafı çekmeden, ne kadar kirlenebileceğini görebilesiniz diye. Ürün kapın dışına taştığı ve tam olarak içeri girmediği için kapağını kapatırken bulaşıyor. Ayrıca da çantaya at çık bir ruj değil kesinlikle. Her kapağı kırılıp tüm çantanızı ruj yapabilir.


bare it all rengi

Peki Wet n wild'ın Bare It All ruju neden bu kadar çok seviliyor. Aslında bu serinin her ruju övgüler alıyor. Çünkü mat olmasına rağmen dudağı kesinlikle kurutmuyor. Yüksek pigmentasyonu sayesinde tek katta rengini vererek uzun süre kalıcılık sağlıyor. Mat rujlar çok güzel olsalar da 2 saat içinde dudağınızda kuruma yapıyor ve çirkin bir görünüm alıyorsa kesinlikle gün içerisinde kullanılabilir değildir ancak bu ruj böyle değil. Bir şey yiyip içtiğimde bile kendini koruyor.

Bare It All rujun rengi de çok güzel bir nude. İçerisinde biraz kahverengilik barındırıyor. Hemen hemen her tende güzel duracağını düşünüyorum. Wet n Wild'ın bu serisinden pembe tonlu bir ruj önerisi isteyenlere de önerim Rose Bud. Sizin bu seri de en beğendiğiniz ruj nedir?

Yorum Gönder

0 Yorumlar