Bir Güzellik Hikayesinden Balm Jovi Çekilişi

Blogumu açalı çok kısa bir süre olmasına rağmen 500 takipçiyi geçtiğim için sizlere teşekkür etmek istedim. Benim en çok sevdiğim markalardan biri olan The Balm'ın en kullanışlı paletlerinden biri olan Balm Jovi paletini takipçilerimden 2 kişiye hediye etmek istiyorum. Lütfen katılım şartları için yazıyı okuyunuz.


Çekilişimin şartlarına gelecek olursak; tabii ki blogumun takipçisi olmanız ve yorum bırakmanız yetecektir. Balm Jovi paletlerinden biri blogumu takip edip yorum bırakanlar arasından seçeceğim kişinin olacak. 
Diğeri ise instagram hesabımı takibe alıp, #birbalmjovihikayesi hashtagi ile profilinde paylaşanlar arasından birine gidecek. 
Her ikisine de katılarak şansınızı arttırabilirsiniz. Eğer bana bu haklar yetmez daha fazla hakkım olsun diyorsanız; instagram dışındaki bir sosyal medya hesabından ya da blogunuz var ise buradaki yapacağınız paylaşımdan +1 hak kazanabilirsiniz.

Balm Jovi paletini seçmemin nedeni, içerisinde hem far, hem ruj, hem aydınlatıcı hem de allık barındırması. Bu sayede The Balm ürünlerinin bir çoğunu denemiş oluyorsunuz. 
Umarım bu paletler en çok isteyen kişilerin olur.

Son Katılım Tarihi: 4 Nisan 2015





Yorum Gönder

0 Yorumlar